Onze Sponsoren

De Gele Rijders is een intiatief van enkele vrienden die het leuk vonden om een ongeorganiseerd fietsverband op te zetten in Arnhem. Een verband zonder verplichtingen. Bij het succes van dit initiatief horen ook verantwoordelijkheden. Een deel van deze verantwoordelijkheden kost geld (verzekering, website, extra's, etc.). Gelukkig hebben twee geweldige sponsoren zich gemeld om een bijdrage te leveren in deze kosten. Zonder hen was het in stand houden van Stichting De Gele Rijders niet mogelijk, waarvoor onze dank!

Klik eens op de onderstaande logo's om te zien wat deze sponsoren jou kunnen bieden.

Mantel.comMantel is in 75 jaar uitgegroeid van een klein familiebedrijf tot een bloeiende speciaalzaak met vier vestigingen in Arnhem en Elst en een uitgebreide webshop. Ze zijn actief in zowel fietsen als scooters, maar ook in de verkoop van specifieke race- en mountainbike-onderdelen. Het bedrijf is gegroeid, maar het doel is in al die jaren nooit veranderd: jou als klant de ultieme fietsbeleving bieden!

 

sportsplanet.nl/


Sports Planet is een multifunctioneel sportcentrum met vele faciliteiten voor alle leeftijdsgroepen. Het is opgericht in 1974 en heette voorheen ‘de Pals’. In 2005 is het overgenomen door Dhr H. Frieling. Het sportcentrum is gevestigd in Westervoort, Gelderland. Met een team van ongeveer 40 werknemers biedt het sportcentrum een uitgebreid sportaanbod.

 

© 2014 Youri Lentjes